גיל

האם אפשר לבטל חידוש חוזה עקב סכסוך שכנים?

החוזה שלנו נגמר בעוד כחודש וכעת בעל הבית טוען שכיוון שלא הודענו 3 חודשים מראש, החוזה מתחדש אוטומטית (כך כתוב בחוזה) אנחנו לא זכרנו מזה ולמעשה רצינו לעבור עקב סכסוך שכנים (פעם אחת הזמנו להם משטרה) האם אפשר לבטל ע"י טענה זו את חידוש החוזה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

לא. חפשו שוכר שיכנס בנעליכם וצאו מהדירה.

הניה .

שכנים שמזמינים משטרה, בעיקר בעתיבה בסגנון של ההודעה, ניתן ללמוד שיתכן שאתם שייכים לסוג, של הכי תתרמה, זה המיץ של המיץ של התת רמה, זה בדרך כלל כאלה שמפריעים וכל הזמן מתלוננים כאשר הם הכי גרועים, ורק מחפשים להתלונן על אחרים, אם אתם כאלה, תיהיה ברכה לשכנים שאתם מזמינים להם משטרה שתעלמו.