יוסי לוי

שלום רב, אני חתמתי באינטרנט מול אדם מסוים חוזה והוא הפר את החוזה

שלום רב, אני חתמתי באינטרנט מול אדם מסוים חוזה והוא הפר את החוזה, בחוזה יש עלות כספית במידה והצד השני מפר אותו, האם אני יכול לתת לאדם אחר יפוי כוח שהוא יפתח למפירי החוזה תיק בהוצאה לפועל במקומי או לעורך דין שיעשה את הכל? ויתנהל מולם? או שזה בעיה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

אפשרי ליפות כוחו של אדם אחר. בעיקר עו"ד.

יוסי לוי

אם אני מייפה כוח לעורך דין הוא יעשה הכל במקומי כולל לגשת להוצאה לפועל לפתוח תיקים, להתמודד בדיונים במידה והחייב יתנגד כולל הכל כן?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

כמובן. יתכן ותידרש נוכחותך בדיונים מסויימים.