אליהו ביטון

חוזי שכירות והכללת סעיפים

סיבת הפנייה היא לגבי שרציתי להשכיר דירה וחתמתי על חוזה אחרי יום רציתי לבטל את החוזה ולפי השוכר דירה אני חייב או להבא מישהו במקומי או לשלם חודש אחד ובכלל לא דרכתי בדירה הזאת הוא הראה לי סעיף בחוזה שלפי דעתי אני רוצה לעתייץ ולבדוק אם זה מכליל אותי במקרה בבקשה לחזור אלי בהקדם האפשרי

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

כתוב את הסעיף בשאלתך

אליהו ביטון

סעיף מספר 11.4 בחוזה במידה והשוכר יעזוב לפני תום תקופת השכירות ובניגוד להוראת הסכם זה, לא יחזרו לו דמי פקדון וכן כל תשלום אחר והשוכר מתחייב לשלם את מלוא דמי התשלום לכל התקופה ללא ההנחה שקיבל