עידן י

ביטול חוזה שכירות עקב מכירה

שלום לך,אני שוכר דירה כבר שנה עם אופציה לעוד שנתיים מהיום(היום עברה שנה מאז חוזה השכירות) בעל הדירה איננו בארץ,עשינו את החוזה שנה שעברה עם אחיו מיופה הכח שלו,לפני 4 חודשים התקשרו קרובי משפחה של המשכיר ומתווכים,קובעים לנו עובדה שהדירה צריכה לימכר כמה שיותר מהר...בחוזה לא רשום שום דבר על פינוי הדייר או פיצוי בעת המכירה(את בעל הדירה אי אפשר לאתר)ביקשתי פיצוי הוגן של 3 חודשי שכירות+הובלה בשל הפרת חוזה.כי אחרי הכל עמדנו בכל התשלומים ובכל התנאים,אחיו של בעל הדירה אומר שלא שלחנו לו מכתב רשום לכתובת שרשומה בחוזה שאנחנו רוצים להמשיך את האופציה השניה,אבל לא רק שהם הציעו לנו למצוא דירה אחרת שלחתי להם הודעה בכתב בוואצאפ שאנחנו נשארים ושיבואו יקחו צ'קים עבור שנה,גיליתי גם השבוע שמיופה הכח בחוזה חתם בשמו של בעל הדירה(זייף את החתימה שלו) לא חתם את שמו כמו שהיה אמור כחוק...מה אפשר לעשות במצב כזה? לא מוכנים לקחת 12 צ'קים להמשך האופציה השניה ויש לי אופציה שלישית.תודה רבה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

מכירת הדירה לא אמורה להפריע לשוכרים בהשלמת תקופת השכירות שלהם. הדירה נמכרת עם זכויות השוכרים . בגדול אם האופציה היא שלך בלבד עפ"י החוזה והארכת את התקופה לפי המסוכם אתה רשאי להישאר בדירה..