דוד רוסו

עורך דין מנסה להכריח אותי לשלם לו בצ'ק פתוח

שלום , אני תבעתי חברת קבלן כלשהי ולאחר שנתיים החברה פשטה רגל ולכן עורך הדין שלי תובע את הכסף(את חלקו מן הסתם) מביטוח לאומי, הבעיה היא שהוא מבקש ממני שלושה צ'קים : 1-צ'ק מבוטל עבור ביטוח לאומי על מנת שיראו שזה החשבון שלי, 2-צ'ק פתוח עבור ביטוח לאומי בשביל האגרות , עם שני הצ'קים הראשונים אין לי בעיה אבל בצ'ק השלישי הוא מבקש צ'ק פתוח לפקודת המשרד שלו, והוא לא מסכים לקבל צ'ק ביטחון **הוא רוצה צ'ק פתוח(לפקודת המשרד שלו)** זה נשמע לי מאוד לא חוקי ואני מסרב לתת לו צ'ק כזה בלי לרשום לביטחון או משהו כזה והוא מאיים שיתבע אותי על השכר טרחה מהתביעה במשפט הראשון שבוטל, מה לעשות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

שיק שרשום עליו "לביטחון" הינו שיק רגיל והוא יופקד כרגיל בבנק. אם אתה נותן שיק פתוח , שעורך הדין יוציא לך מסמך על קבלת השיק לנאמנות והסכם שכר טרחה נלווה. שתדע לאן פניך מועדות. בהצלחה