כרמית

שכירות דירה ללא חוזה כתוב

שלום רב. היה לי חוזה דירה למשך שנה. המשכתי לגור בדירה עוד 3 שנים מבלי שחודש החוזה.... פשוט העברתי שיקים לבעל הדירה במשך השנים. כעת אני רוצה לעזוב...שכיביכול זה יוצא כמה חודשים לפני שסתימת עוד שנה בדירה רק שהיא לא כרוכה בפועל באמת בחוזה. מה זה אומר? האם יוכל לתבוע אותי? בתכלס אין חוזה אבל כן הבאתי לו שיקים..... הוא רוצה תשלום מלא על החודשים הנוספים שכיביכול היתי אמורה להישאר כדי להשלים עוד שנה. מזכירה שוב שאין חוזה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

אם יש באחוזה אופציה להארכה ונתינת השיקים שלך היו נחזים להארכה אוטומטית גם ללא חתימה על החוזה . נראה שזה יכול להתפרש כחידוש החוזה במעשה. על כן מצאי שוכר חלופי שיכנס בנעלייך