נועם רגב

האם קיים מועד התיישנות

הפרת חוזה שאינה במסגרת חוזה והתחשבנות שמתאים לסדר דין מהיר, ההתישנות היא 7 שנים? ממתי מונים את ההתישנות, ממועד חתימת החוזה גם אם הוא מתמשך כלומר תשלומים כל רבעון, או מרגע שהתשלום הספציפי נתקבל, או ממעוד הטענה לסיום/או ההפרה לטענת התובע, כגון הודעה על הפרה בכתב? והאם במקרים של הגשת תביעה המצב כיום, שהצדדים יחויבו בגישור מהות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

ההתיישנות חלה במקרה שבו יש התמשכות העסקה מרגע ההפרה. גישור תלוי בבית המשפט ההליך . החלטה בידי ביהמ"ש.