אורנה א

כתב תביעה סדר דין רגיל

שלום לעורך הדין הנכבד, אבקש לשאול בנוגע לתגובה על תביעה בגין הפרת הסכם, שאיני צד ישיר בו. האם ניתן להגיש מספר בקשות בתגובה יחד, והשופט ידון בהן במקביל,אולי אחת תתקבל. דחיה על הסף, כי אינני צד להסכם, וגם בקשה להעברה לבית המשפט לעבודה. האם בעת הגשת הבקשות הנ"ל, צריך גם להשיב באופן מלא ומפורט על הטענות בכתב התביעה למקרה שלא יתקבלו, או שהבקשות שצינתי מספיקות, כתגובה ראשונה, ויש להמתין לתגובת השופט. הבינותי שהבקשה להעברה לבית המשפט לעבודה, היא אוטומטית ברגע שמבקשים אותה בטענה לקיום יחסי עובד מעביד, או שלשופט יש שיקול דעת.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

יש לבקש להצטרף להליך כמשיב על מנת להשפיע בו.בבקשות ניתן להתייחס לעובדות שדרושות להוכחת הבקשה . לביהמ"ש תמיד שיקול דעת ביחוד בעניינים שהם לא מובהקים