חלי 123

דירה להשכרה : מהן הערבויות הקיימות

אשמח לדעת לאלו ערבויות כיום יש יותר משקל ? מה עדיף ואפשרי לבקש מהשוכר והאם במידה ואין ערבויות אבל יש תלושי שכר , 12 שקים ושיר ערבון , האם זה מספיק? הכוונה היא שאם חס וחלילה תהיה בעיה ולא יפנו את הדירה בסיום החוזה האם בית המשפט יראה לרעה את העובדה שלא לקחתי ערבויות ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

להלן הערבויות מהטוב ביותר לפחות טוב: ערבות בנקאית אוטונומית שטר ערבות עם ערבים שיק בטחון במידה ולא מקבלים את הערבות הראשונה כדאי לבקש את שתי הערבויות הבאות יחדיו. תלושי שכר הן לא ערבות. בהצלחה.