ליאת

זיוף חתימה בחוזה

שלום אשמח לו תוכלו לענות לשאלתי. אמי אישה מבוגרת שרכשה מוצר בH&O , בחנות פנתה אליה נציגה של החנות ובקשה ממנה להצטרף כחברת מועדון. לא נאמר לאמי דבר על כך שהיא בעצם מצטרפת לחברת כרטיס אשראי CALויזה ושתחויב בחשבונה כל חודש בגין הכרטיס. כשהחלו החיובים החודשיים בררתי בגין מה הם ומשם הסתבר שחברה טוענת שאימי חתמה על חוזה המאפשר לחייב את חשבונה בגין כרטיס האשראי בקשתי מהחברה שתשלח לי את החוזה כיוון שאמי אמרה שלא חתמה על דבר והסתבר שהחוזה חתום בחתימה מזוייפת בחמש דפים שונים, החתימות אינן קרובות לחתימתה. בנוסף לחיובים בחשבונה הם דורשים סכום נוסף בגין ביטול הכרטיס בחשבונה בבנק איך אני ממשיכה מכאן? האם יש אפשרות לגשת לבית משפט בגין זיוף חתימה בהרשאה לחיוב חשבון ובהונאת לקוח?

עו"ד גילעד ושדי

ליאת שלום, תמוה בעיניי כיצד הצליחה חברת cal לקבל מאמך מספיק פרטים ,הכוללים ת"ז ,ופרטי חשבון הבנק שלה על מנת להנפיק לה כרטיס אשראי. יש לתת על כך את הדעת. בכל מקרה בו יש חשד לזיוף חתימה יש לפנות ולהגיש תלונה במשטרה. במקביל עלייך לפנות לחברת האשראי, וזו אמורה לברר כל עסקה שלא נעשתה על ידך אלא על ידי אחר במרמה ולזכות את חשבונך. במקביל את רשאית לבטל כל כרטיס במיידי . במידה ולא הצלחת לבטל חיובים ,והוצאותייך בגין עסקאות שלא ביצעת הגיעו עד לסכום של 32000 ש"ח יכולה את להגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות. בהצלחה.