איש אחד

תביעה כנד חייב בדין הנמצא בכינוס נכסים

שלום, האם ניתן לתבוע חייב בדין שלא שילם את חובו בגין החזר הוצאות שנגרמו לי, לרבות בזבוז הזמן, בהוצאה לפועל וכן אצל כונס הנכסים (כשהתברר לי שהוא בפשיטת רגל זמן רב לפני שבכלל החל ההליך בינינו) וכן על זילות בית המשפט עקב אי קיום פסק הדין ושבכלל לא הוזכר מצבו כפושט רגל במהלך המשפטי או כל עילה אחרת? תודה.

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, אתם זקוקים לייעוץ משפטי. אתם נמצאים בתוך הליך פשיטת רגל של חייב, כך נשמע, הליך מורכב בעל כללים רבים. יחד עם זאת אתם מתארים נזקים שנגרמו לכם בתוך תקופת פשיטת הרגל ותוך, אלי, ניצול לרעה של הליך פשיטת הרגל.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים