דניאלה

ביטול כונס עבור גרושה טריה

פרודה שנה וחצי וגרושה חודשיים. הבעל עזב למען אחרת ויש כונס לבית בעוד שבוע. אין לי איפה לגור ואין כסף לשכירות. הילד שמשמורת משותפת של שבוע אצלי ושבוע אצלו. האם השופט יזרוק אותי מהבית ? איך אני מונעת את הליך הכינוס לפחות לעוד חודשיים ? בבקשה תעזור לי כי עורך הדין שלי לא עושה כלום ..הוא בעצמו יהיה הכונס יחד עם עורכת הדין של הגרוש ויש לי הרגשה שהכסף מעוור אותו בעוד אני אשאר ללא בית . תודה לך

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, השאלה שלך, כך נדמה קשורה להליך בבית המשפט אשר מטפל בהליכי הגירושין. את גם, לפי מה שאת אומרת מיוצגת. הנושא מורכב את חייבת ייצוג צמוד ועם מי שתוכלי לסמוך עליו. כמובן שבית המשפט עצמו אינו לחלוטין בלתי נגיש וניתן לפנות אליו, רצוי מאוד עם ייצוג משפטי. בהתאם לצערי, כאן לא ניתן לעזור לך. בכל מקרה כהערה אוסיף כי אסור לך להמתין לרגע האחרון או להמתין בכלל וככל שיש לך השגות עליך לטפל בנושא באופן מידי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים