נוי

נסח טאבו של דירה מכינוס

שלום עו"ד, ברצוני להגיש הצעה לדירה מכינוס נכסים. לפני כן בדקתי את נסח הטאבו ומופיעים בו סעיפים לא מובנים: (יש לציין שמדובר בדירה שקיבלו בירושה ויש מריבה סביב הנושא. כרגע גרים שם דיירים בשכירות.) 1. תאריך סיום חכירה: 31/03/2011 מה המשמעות? הם לא שילמו לקק"ל כבר 7 שנים? 2. קיימת הגבלה בהעברה מה המשמעות? 3. קיימת הגבלה בירושה מה המשמעות? 4. החלק בנכס: בשלמות מה הכוונה? 5. מצויין ששטח הדירה הוא 75 מ"ר. לעומת זאת השוכר טוען שבטופס הארנונה כתוב שמדובר ב 95 מ"ר. בהנחה והשוכר לא משקר, איך ניתן ליישב את המחלוקת?

גיא סגלוביץ',עו"ד

לטעמי אתה צריך במקרה זה ליווי משפטי בנוגע לעסקה הזו מידי עורך דין. כל נושא מחייב בדיקה והבהרה ברורה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים