קובי

ביטול זכיה בהתמחרות האם זה אפשרי ובאיזה מצבים

זכיתי בהתמחרות. לאחר כחודשיים כחודש מאוחר מהמועד הבן של אחד הבעלים השווה את ההצעה. עכשיו זה נמצא בהחלטת בית דין. האם יש סיכוי שיבטלו לי תזכיה ואם כן יגיע לי פיצוי ? יש לציין שזה בבית משפט למשפחה הדירה של 7 יורשים

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, אתה מציין בית דין וכן בית משפט לענייני משפחה. מכאן אני מבין שזו לא מכירה של כינוס בהוצאה לפועל אתה גם מבהיר את עניין היורשים. ברגיל, בכינוס, יש זכות לפדיון הנכס לחייב. אלא שכאן יש הסדר מיוחד ומסמכים פרטניים של מכרז אותם פרסמו ואני מניח שעל חלקם גם חתמת. על בסיס אלו אתה צריך לברר את זכויותיך. אני בהחלט חושב שיש לך זכות, לפחות, להעלות טענות בפני בית המשפט. ממליץ לפעול במהירות עם יעוץ משפטי של עורך דין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים