יואב

כונס נכסים -דייר מוגן

לאחר מתן פסק דין והפחתת חוב ארנונה ומים מול העירייה החוב ירד ל-240,000 ש"ח לבעלת החוב אין איך לשלם. היא רשומה כבעלים בטאבו של נכס שבו היא מתגוררת האם כאששר ימכרו את הנכס היא תהיה דיירת מוגנת? בניה של הגברת הנ"ל בנו בתים בבניה לא חוקית ומתגוררים בשטח שלה האם לאחר מותה יוכלו בניה לירוש את זכות הדיירות המוגנת מאימם לאור סעיף 33 אשר מורה שאם אחד מילדיה חיו איתה במשך 6 חודשים הוא יהיה זכאי לרשת את זכות הדיירת המוגנת? תודה

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, שאלה מורכבת מידי למענה בפורום זה, יש לפנות ולקיים פגישה עם עו"ד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים