מרסל

כונס נכסים שמורח את הזמן

שלום רב . פניתי לפירוק שיתוף של דירה בירושה של הוריי ז"ל . אני ביקשתי מבימש למנות ככונס עוד מסויים שהכרתי . הכל מוכן מסביב , יש פירוק בהסכמת כל היורשים , יש חתימות , מצאתי קונה לבדי ומשום מה עוד לא זז . הוא פנה לבימש בבקשה לשכט גבוה ואני התנגדתי כי את רוב העבודה אני עשיתי . הכל תקוע . אני רוצה את הכסף שלי ממכירת דירת הורי כי מצבי הכלכלי לא טוב . יש לציין שהשופטת מסרה בתגובה שכר טרחתו יקבע רק בסוף . מה אני עושה ? מתקשרת אליו והוא מורח אותי בסיפורים לא נכונים ולא מתקדם . מבקשת עצה מה לעשות ? תודה רבה !

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, בהליך שכזה חשוב להיות מלווה בידי עורך דין. זה זמן טוב להזכיר כי העולם המשפטי והשפה המשפטית הם ייחודיים ומקצועיים. התנהלות בעולם הזה ללא ליווי של עורך דין היא שגויה. במקרה של פירוק שותפות נכס מקרקעין, המלווה בידי בית מהשפט, האפשרויות העומדות לרשות הצדדים הינם אכן כפי שהזכרת, עבודה מול הכונס וכן פניה לבית המשפט. אלא, שנכון לעשות זאת, כפי שכתבתי, בליווי של עורך דין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים