אביב

דירה מכונס נכסים עם חוזה לפינוי בינוי

היי,יש דירה מכונס נכסים שעתידה גם לעבור פינוי בינוי,יש חוזה כבר עם חברת בניה ויש לה הערה בטאבו על הדירה. כאשר קונים דירה מכונס נכסים,מקבלים אותה ללא שעבודים והערות,השאלה מה קורה במקרה כזה? הערת האזהרה של חברת הבניה יורדת גם או שהיא נשארת?

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, חובה לבדוקת את המסמכים של הנכס, כלל המסמכים שמקימים את הערת האזהרה. מעבר לכך שיאמר כי הערת האזהרה כשלעצמה משקפת זכויות אשר בהחלט ייתכן ונשארות גם לאחר הכינוס, אזי חובה לבדוק את כל המסמכים ולקבל תשובה נקודתית למקרה בידי בעל מקצוע - עורך דין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים