סתיו

המשך שאלה כינוס נכסים בעורמה

מי אחראי לזרוק אם וילדים לרחוב? בית המשפט שפסק על פירוק השיתוף בהליך כינוס נכסים? או האם ההוצאה לפועל? בסוף תהליך כינוס הנכסים לא קיבלנו את חלקנו בתמורת מכירת הדירה כדי לרכוש/לשכור נכס אחר ואף לא לתיווך אריזה הובלה אחסנה!!! לא יכולנו לקיים את פסק הדין בדיעבד גם מאחר ולא נשלחה אלינו הודעה כדין בדואר במסירה אישית! גם לא נשלה הודעה בדואר רשום על ההשוואה למחיר הזוכה במכרז! נמסר לנו מפי המעורבים במכרז שכונסת הנכסים עשתה הכל כדי שנצא מהדירה. מי מחשב היוון מזונות עתידיים כשהם עדיין זמניים כך שלא ייכנסו לאיזון המשאבים כדי לאפשר רכישת חלקו של הבעל בדירה? מי מתחשב בהעלמת רכוש וכספים בגין דירה נוספת שנמכרה וכספי התמורה הוברחו?

גיא סגלוביץ', עו"ד

שלום, במספר מילים הנכם מתארים אירוע מורכב. נשמע כי הדרך להתמודד עם המתואר היא בטיפול בידי עורך דין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים