דורית אוסמו

רשות לפי חוק להשאר בחדר בזמן ההתמחרות

בית הורי ימכר ביום ראשון הקרוב בהתמחרות (מכרז) האם מותר לנו לפי חוק להשאר בחדר בזמן המכרז ?תודה !

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, להוריך, על פניו, לא צריכה להיות מניעה ואף סביר כי הם זכאים להיוותר בחדר בזמן ההתמחרות. אבל, לא הייתי משאיר נושא זה ליד המקרה, הייתי פונה מראש לכונס ומבקש את עמדתו גם לעצם נוכחותך. אם הכונס לא יאשר מראש כי לא יגביל את נוכחותכם, הייתי פונה לבית המשפט או לשכת ההוצאה לפועל (על פי הגוף הרלבנטי למקרה) ומבקש החלטה בעניין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים