אורלי

סעיפים לא ברורים במכרז בנייה והפעלה

שלום. החברה שלי זכתה במכרז לשמש כזכיין בנייה והפעלה. בין השאר, נקבע בתנאי המכרז שעלי לבנות תאי אכסון. תאי האכסון מיועדים לשימוש המשתמשים. במספר סעיפים נכתב כי המדינה תשא בעלויות בניית גורמים אחרים. אך לא רשום דבר בנוגע לעלויות תאי האכסון, מלבד עצם הדרישה לבנותם. האם החברה תוכל לגבות כספים עבור השכרת תאי האכסון למשתמשים?

עו"ד גיל ורגון

אורלי שלום, כעקרון מכרז לא ברור יפורש כנגד הרשות, אבל עדיף לעיין בהוראות המכרז עצמו בכדי להעניק תשובה מלאה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים