צחי

בירור על חברת בנייה שנמצאת בכינוס נכסים

שלום רב, אנחנו לפני תביעה מול חברת הבניה אשר בנתה את ביתנו ישנה שמועה כי הם בכינוס נכסים, כיצד אנחנו יכולים לברר זאת? בחברה לא עונים ולא מנדבים מידע האם יש מקום לתבועה אותם אם הם בהליך שכזה? תודה

עו"ד גיא סגלוביץ'

צחי שלום, חברה הנכנסת לקשיים יכולה לבחור בשורה של פעולות. לטעמי שאלתך אינה מתייחסת למצב של כינוס נכסים, אלא למצבים אחרים. בכל מקרה את דבר מעמדה של החברה ניתן לבדוק במספר מקומות, המקום הנכון להתחיל הינו אצל רשם החברות פרט לכך צריך לחפש פירסומים בעיתונות וכן ניתן לבצע בדיקה בהחלטות בתי המשפט. באם יש לך חחשש כי חברה המחויבת כלפיך, אם בתשלום ואם בביצוע עבודה שלא הושלמה, עליך לפעול במהירות בכדי לבדוק את האפשרויות העומדות לרשותך. ללא נתונים נוספים קשה מאוד להיכנס לפרטים, אך אומר כי הדבר החשוב ביותר במקרה זה הינו לפעול מהר או לכל הפחות, לשקול את כל האפשרויות מוקדם ככל שניתן. דברים אשר עורך דין יוכל לעשות באופן מידי לא ניתן יהיה, לפעמים, לעשות אותם בהמשך. בברכה, גיא

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים