אלון

עתיד הפקדת 10% מהתשלום במידה ולא זוכים במכרז

אוקי,אז נניח ונתתי הצעה על דירה ועברתי לשלב ההתמחרות-אם אני לא זוכה במכרז,האם ה10% שהפקדתי בהתחלה יורדים לטמיון? מצד אחד קניה מכונס עושה רושם של בעלת פטנציאל אבל מצד שני-הפרט הזה של האופציה לאבד הרבה כסף ללא תמורה-מפחידה אות. אז מה קורה עם הפיקדון?יורד לטמיון? תודה רבה ראש:)

עו"ד גיא סגלוביץ'

שלום, אני מתחיל באזהרה: התשובה לשאלה נמצאת במסמכי המכרז ובחוזה. יחד עם זאת אוכל להשיב לך בנוגע לנהוג בדרך כלל (כאמור, עליך לבדוק אם יש הוראות אחרות או שונות במכרז עצמו). בדרך כלל הכסף המופקד מופקד אך ורק כביטחון לכך שאם תזכה במכרז תקיים את התחייבותך. לכן, בסופו של דבר סכומים אלו חוזרים אל המציע.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים