יהודה

יציאה למכרז של ספק משנה

אנו חברה פרטית שעוסקת בשירותי טלפוניה וירטואלית. חשבנו לצאת במכרז לגבי ספק משנה שלנו ורצינו לדעת כמה שאלות: 1. האם לפעילות ספק כזה בהיקף של כ- 300,000 שח בשנה מקובל לעשות מכרז? 2. איפה מקובל לפרסם מכרז כזה? 3. איפה אוכל למצוא דוגמאות?

עו"ד גיל ורגון

יהודה שלום, לגבי הסכום השנתי הוא בהחלט מצדיק "הזמנה להציע הצעות" כדרך לחסוך בהוצאות. ברוב המקרים מסוג זה מקיימים "הליך סגור" קרי - החברה מזמינה מכמה ספקי משנה שהיא מכירה "הזמנה להציע הצעות" המפתח הוא ניסוח נכון של ההזמנה הדורש השקעה טכנית ומעט יעוץ משפטי. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים