kk

הוצאות נוספות לאחר סגירת התשלום הסופי בקניית דירה מכונס נכסים

הי, אני כרגע בתהליך לקנות דירה מכונס נכסים, ללא יצוג עו"ד מטעמי. האם לאחר סגירת התשלום הסופי של הדירה יש הוצאות נוספות? תשלום נוסף או מיסים? בדקתי בכל מיני אתרים ולא היה ברור לי האם אני צריכה להוסיף כסף עבור העו"ד המטפל בתיק, או מיסים כלשהן. אשמח לעזרתכם כדי לדעת פתחו או יותר כמה עלי להוסיף כסף מלבד מחיר הדירה.

גיא סגלוביץ', עו"ד

שלום, באשר לעלויות עליך לבדוק: את האמור בהסכם, בדגש על אילו הוצאות נוספות יחולו עליך. כן עליך לבדוק את חבותך במיסים על פי גובה העסקה. המלצתי החמה הינה לקבל ייעוץ פרטני לעסקה. בברכה, גיא

kk

אוקי מעולה תודה רבה אבדוק. בנוסף מול מי אני יכולה לקבל ייעוץ פרטי לאותה עסקה? יש איזה טלפון או שם של מישהו מולו אוכל להתייעץ פרטנית

גיא סגלוביץ', עו"ד

שלום, אני הבקר בישיבה ולכן הצעתי כי תתקשר למשרד שלנו ותבקש לדבר עם עו"ד אתי כהנא, אשר מתמחה בתחום הטלפון: 09-7460386. בברכה, גיא

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים