ליאת

חתימה על הצעה בילתי חוזרת לרכישת דירה מכונס עוד לפני שראיתי אותה

ביום חמישי חתמתי על הצעה בילתי חוזרת לרכישת דירה מכונס עוד לפני שראיתי אותה והבטחתי שבמידה ואהיה מעוניינת בדירה אעביר תשלום של 10% ביום ראשון. ביום ראשון הודעתי שאני לא מעוניינת בדירה . האם החתימה על ההצעה ששלחתי ביום חמישי מחייבת אותי?

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, בנתונים כאן אי אפשר להשיב על השאלה. השאלה היא חוזית, האם ההצעה הבלתי חוזרת שלך מחייבת. לפי השם נשמע שכן, אבל התוכן וההסכמים שהיו ביניכם היא הקובעת.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים