פז

כינוס נכס ומה משך ההליך

שלום- דירתי נמצאת בהליך פירוק שיתוף. והשאלות- 1-כמה זמן מרגע שהכונס מוציא את הדירה למכירה הדירה תיחשב כזו שכבר נמכרה- בתשלום ראשון .שני. .. או בסיום התשלומים של הקונה? 2-מתי יהא עלינו לפנותה? האם קימת התראה של מספר חודשים? אם אני רוצה לקנות האם אני יכול לחכות להצעות ואז לגשת להתמחרות או שעלי להציע לקנותה לפני שכלם מגיעים? בברכה פז

גיא סגלוביץ' עו"ד

שלום, הדרך הפשוטה היא לפעמים הדרך הטובה ביותר. הליך פירוק השיתוף כלל כללים ברורים והנחיות שנתנו לכונס. לכן הטוב ביותר הוא להתנהל ישירות מול כונס הנכסים ולקבל את עמדתו. אם תרצי כבעלת זכויות הטבה מוסימת שכונס הנכסים אינו מאפשר, נתן לפנות לגוף השיפוטי המלווה. יש להקפיד שלא לבקש מאוחר מידי לאחר שצדדי ג' שינו מצבם לרעה או לאחר שיש כבר זוכה ועסקה. לסיכום, פני לכונס קבלי את עמדתו ובהמשך תפעלי. בכל מקרה הליך כזה מומלץ מאוד לבצע בליווי עורך דין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים