נטע

מתלבטת אם ללכת לגישור בגלל משך התהליך

אני מאוד מתלבטת אם ללכת לגישור אחת הסיבות לזה היא שאני מפחדת שכל התהליך הזה ייקח המון זמן. גישור יכול לקחת גם שנים? מה הזמן הכי ארוך לתהליך כזה?

חיים מן, עו"ד ומגשר

נטע שלום, לא סיפרת לי מה טיב הסכסוך או הקונפליקט המדובר, אבל יהא הקונפליקט אשר יהא (ובמיוחד אם המדובר בפירוק של מסגרת משפחתית עם ילדים !!) ההליך הגישורי הוא בהחלט ההליך המועדף לפתרון קונפליקטים. את לא צריכה לחשוש ממשך הגישור כי יתרונו המובהק של הליך הגישור הוא שההליך כולו וולונטרי. המשמעות היא שהצדדים להליך הגישור הם "בעלי הבית" של התהליך. את יכולה להגדיר בתחילת ההליך את משך הזמן המקסימלי האפשרי עבורך לניהול ההליך. כך או כך - בכל שלב בהליך הגישור יכול כל אחד מהצדדים להודיע שהוא לא מעוניין להמשיך את ההליך. בהצלחה חיים מן, עו"ד ומגשר טלפון: 02-6246777

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום גישור וישוב סכסוכים