שרה

התנהלות גישור והבאת בן זוג לגישור כשהוא לא מעוניין להגיע

שלום, רציתי לשאול איך מתנהל הגישור ואיך אני גורמת לבן זוגי להגיע לפגישה שכזו כיוון שהוא ממש לא מעוניין ולא מאמין בזה... תודה

חיים מן, עו"ד ומגשר

שרה שלום, הליך הגישור הוא הליך וולונטרי, דהיינו, הליך שמתקיים אך ורק אם הצדדים נמצאים בו מבחירתם החופשי ורצונם הטוב. לכן גם אין דרך להכריח בן זוג להשתתף בהליך. אני יכול להציע לך ... לדבר אתו. במידה ויש לכם ילדים - לנסות להדגיש את העובדה שהפרידה הצפויה שלכם היא פרידה מהמקום הזוגי בלבד, מקום שהתקיים בינך לבינו ושהגיע לקיצו, ואולם, מההורות המשותפת שלכם לילדיכם אתם לעולם לא תפרדו. ההורות הזאת ממשיכה אתכם עד יומכם האחרון ואין ממנה גירושין. לכן - ההמלצה הממש טובה וחמה שלי היא באמת לעשות כל מאמץ לפתור את הבעיות ביניכם בהליך של גישור, הליך של מו"מ והגעה להסכמות ששניכם שותפים להן, ובמיוחד, הליך שבמהלכו תרכשו (במידה והוא יתנהל נכון ובאופן מקצועי), את הכלים לדיבור החדש שחייב להתקיים ביניכם, דיבור בין שותפים להורות המתמשכת שלכם לילדים שלכם - שיחליף דיבור של בני זוג נשואים. במידה ותרצי - אשמח לנסות ולדבר גם אתו באופן ישיר ולהציג לפניו את הדברים בשיחה ישירה. בהצלחה חיים מן, עו"ד ומגשר משפחה משרד: 02-6246777 טלפון נייד: 0522677331

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום גישור וישוב סכסוכים