open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 19 ביולי 2017

            כניסה לארה"ב בפעם השניה

            שהיתי בעבר בארה"ב מעבר לתקופה שהוקצבה לי (כשלוש שנים מעבר), לאחרונה פג תוקף הויזה, ואני מעוניין לחדש אותה. אני מעוניין בנוסף לרכוש נכס בארה"ב. האם יש לי סיכוי לקבל ויזה מחדש?

            19 ביולי 2017
          • מנהל הפורום עו"ד אלכס ברוש 23 ביולי 2017

            שלום אלעד,

            אם שהיית שלוש שנים מעבר למותר, אז יש לך גירוש ל-10 שנים לפחות מהמועד שיצאת מארה"ב. כמובן, שבכל התקופה הזו לא תקבל ויזה לארה"ב, אלא אם תגיש בקשה לקבלת חנינה (Waiver).

            בברכה,
            אלכס ברוש, עו"ד

            23 ביולי 2017
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form