אור

נתונים בהגשת טופס ויזה

אני ממלאת את הטפסים לויזה B1+2 לאמא שלי ההכנסה שלה היא מעבודה במשרה חלקית בשכר נמוך של עד 3000 שח וקצבת מזונות מביטוח לאומי. בסך של כ2500 שח מה עלי לענות בשאלת השכר בטופס? האם את השכר מהכנסה מעבודה בלבד או מעבודה וביטוח לאומי יחד? אני שואלת את השאלה משני טעמים האחד על מנת שאוכל לדייק וללוודא שישנה התאמה בין הטפסים למציאות שכן אני לא רוצה שתגיד לראיון עם תלושי שכר ולא תיהיה התאמה והטעם השני הוא על מנת לדעת האם שכר נמוך יכול לפגוע בסיכוי להוציא ויזה? תודה מראש

עו"ד אלכס ברוש

שלום אור, כעקרון, עדיף לציין את סך כל ההכנסה, אבל לאחר מכן לתת הסברים בפני פקיד ההגירה לגבי כל מרכיב... בברכה, אלכס ברוש, עו"ד