רונן צרור

סירוב קבלת ויזה תירות

שלום רב קיבלתי סירוב לאישור ויזה לביקור בארצות הברית בגין סעיף 212 i ו 214 b וזאת בעקבות מקרה שקרה למעלה מ-25 שנה (בשנת 1991/2) בזמן שעבדתי בחנות בפלורידה (באופן חוקי עם S.S ואשרת עבודה) ומנהל החנות ביצע עיסקה לא חוקית בכרטיס אשראי שניתן לו על ידי שוטר סמוי בעיקבות המקרה נעצרתי גם אני בעל כורחי כשותף בעבירה ולאחר למעלה משנה של מאבקים משפטיים עורך הדין שלי הוכיח שמדובר ב intrampment והשופט פסק לבטל את האישום המרכזי היחיד נגדי והפחית אותו מ felony ל mistemeener בשל חוסר הוכחות של המשטרה לקשור את ידיעתי על כך שמדובר בכרטיס אשראי גנוב . אני עובד בחברה אמריקאית בישראל ונדרש לצאת פעם בשנה להדרכה במינסוטה וללא אפשרות לקבל ויזה אני יאבד את מקום העבודה שלי בבקשה תעזור לי תודה'

עו"ד אלכס ברוש

שלום רונן, ייתכן ותהיה זכאי להגיש בקשה לקבלת חנינה (waiver), אבל כדי להעריך את סיכויך, יהיה צורך בבדיקה מעמיקה יותר. אנא לקבוע פגישה במשרדנו ונשמח לעזור לך. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד