open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 28 בינואר 2018

            ויזה לאחר אובר סטיי שלי 5 חודשים

            שלום,בתאריך יוני 2015 טסתי פעם ראשונה בחיי אחרי שחרור מהצבא וקבלת ויזה J1 לעבודה במחנה קיץ בניו גרסי מטעם הסוכנות היהודית,במהלך המחנה קיץ וכשעדיין היה לי תוקף בויזה עד ספטמבר הגשתי בקשה לשינוי סטטוס דרך עורך דין,בחודש פבוראר קיבלתי הודעה שהבקשה אושרה,לצערי הייתי כבר עסוק בתוכניות קודמות ועזבתי את ארהב מרצוני בחודש אוגוסט,לפני שעברו יותר 180 יום PENALTY.
            כיום שנתיים אחרי אני בישראל,עובד משרה מלאה,ויוצא עם בת זוג אזרחית אמריקאית,מה התהליך שעליי לעשות על מנת לקבל ויזה מחדש? מעולם לא הגשתי בקשה להוציא ויזת תייר,הויזה היחידה שקיבלתי היא J1 מטעם הסוכנות.
            אם נתחתן אזרחית בקפריסין למשל ונתחיל את תהליך ההגירה משגרירות תל אביב,זה מהיר יותר ?
            תודה רבה!

            28 בינואר 2018
          • מנהל הפורום אלכס ברוש 5 בפברואר 2018

            שלום אילן,

            ככל הנראה, בזמן הקרוב לא יתנו לך ויזת תייר לארה"ב בגלל שהיית היתר שלך בארה"ב. הדרך היחידה להיכנס לארה"ב מהווה הגשת בקשה לקבלת גרין קארד על בסיס הנישואין לאזרחית אמריקאית או לחילופין להגיש בקשה לקבלת ויזת אירוסין. אנא פנה למשרדנו ונשמח לעזור לך.

            בברכה,
            אלכס ברוש, עו"ד

            5 בפברואר 2018
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form