ראובן רוזנבלט

טיול לארה"ב במהלך בקשת גרין קארד

שלום , בקשתי לגרין קארד נמצאת בטיפול על ידי הרשות האמריקנית ( NVC ) וברצוני לצאת לארה"ב לטיול. האם תוכל להיות בעיה בכניסה לארה"ב ? האם עלי להכין אישור שאני חוזר לארץ ? תודה מראש

עו"ד אלכס ברוש

שלום ראובן, אם יש לך ויזת תייר לארה"ב בתוקף, אז תוכל לבקר לתקופה קצרה, אבל תצטרך להצטייד בכל הניירת ולהסביר לקציני ההגירה בגבול שהתחלת את ההליך בישראל ושבכוונתך לחזור ולהשלים אותו בישראל. ברוב המקרים כאלו, הכניסה לארה"ב מתאפשרת. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד