רון

כניסה שנייה לארה"ב בזמן קצר

שלום, עשיתי עכשיו טיול בארה"ב 3 חודשים ( מיאמי,אורלנדו,וגאס,הוואי, קרוז בקאריבים..) חזרתי לארץ עכשיו לחודש בשביל החגים ומתכוון לטוס לארהב בעוד חודש שוב להמשיך את הטיול. ( 3 שבועות בניו יורק) . האם יעשו לי בעיות בכניסה ? ( כשנכנסתי בפעם הראשונה נתנו לי 6 חודשים . וכשאכנס בפעם השניה אז עדיין לא עבר ה6 חודשים)

אלכס ברוש, עו"ד

שלום רון, רשויות ההגירה לארה"ב לא אוהבות כשחוזרים לארה"ב בסמיכות זמנים. עם זאת, לא ניתן לדעת מראש מה תהיה ההחלטה שלהם, אתה לוקח סיכון מסוים. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד

רון

כמה זמן עדיף לחכות לפני כניסה שנייה ?

עו"ד אלכס ברוש

אין זמן מוגדר - כמה שיותר. ההמלצה היא לפחות חצי שנה... בברכה, אלכס ברוש, עו"ד