הדס הורנשטיין

ויזה לארה"ב עם שם משפחה בשינוי אות

היי, אני טסה מחר לארה"ב ושכחתי לגמרי ששיניתי איות בשם המשפחה שלי מאז הדרכון הישן - מדובר בHorenshtein במקום Horenstein. האם צפויה לי בעיה שם בכניסה אפילו שניתן לראות לפי התמונה ושאר הפרטים שמדובר באותו אדם? ראיתי שהמלצתם פה על תעודת שינוי שם ממשרד הפנים, אך לא שיניתי שם, אלא רק אות אחת בשם המשפחה. אודה לעזרתכם, הדס

אלכס ברוש, עו"ד

שלום הדס, עדיין כדאי להצטייד בתעודת שינוי שם, כדי להימנע מבעיות מיותרות. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד