שירה

איחוד משפחות בארצות הברית

אחותי אזרחית ארצות הברית- נולדה שם וכרגע עובדת שם במסגרת רילוקיישן מחברה ישראלית. האם היא יכולה להגיש בקשה לאיחוד משפחות לכל אחד מבני המשפחה? יש לציין שהיא רווקה, לא יודעת אם העובדה שהיא חיה לבד משפיעה לטובה, לרעה, או אינה משנה כלל.

עו"ד אלכס ברוש

שלום שירה, אחותך יכולה להגיש בקשה עבור בני המשפחה. כל בן משפחה הוא קטגוריה משלו, כך שלמשל, עבור ההורים ההליך ייקח הרבה פחות זמן מאשר ההליך עבורך. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד