שירה

adminasritive processing

הייתי בראיון לפני יותר משבועיים לויזת K1 וזה עדיין בתהליך מנהלי..יצרתי קשר עם השגרירות והם נתנו רמז שזה קשור להתאמת המועמדת לויזת K1 .יש לציין שארוסי אזרח ארה"ב. אין לי עבר פלילי או בעיות בריאותיות. מה יכולה להיות הסיבה לעיכוב?

עו"ד אלכס ברוש

שלום שירה, לא ניתן לדעת מהי הסיבה בדיוק. זה יכול להיות השכלה בתחום רגיש או תפקיד מסוים בצבא וכיו"ב. בסופו של ההליך, אם לא תתגלה כלשהי בעיה, אז תקבלי את האישור. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד