• 14 בדצמבר 2013

    חידוש דרכון לאחר הגשת טופס בקשה

    שלום,

    הגשתי היום בקשה לקבלת ויזה לארה"ב ורק לאחר שהגשתי את הטופס, שילמתי אגרה וקבעתי פגישה, שמתי לב שהדרכון שלי פג תוקף חודשיים אחרי תאריך החזרה מארה"ב. באתר כתוב כי על הדרכון להיות בתוקף חצי שנה לאחר החזרה ועד כמה שאני יודעת כשמחדשים דרכון, מספרו משתנה. רציתי לשאול איך עליי לטפל בעניין? איך אני אמורה לעדכן את פרטיי בטופס שכבר הוגש כשאקבל מספר דרכון חדש? ולמי לפנות בנושא?

    תודה רבה מראש,

    זיו

    14 בדצמבר 2013
  • 15 בדצמבר 2013

    חידוש דרכון לאחר הגשת טופס בקשה

    Hi Ziv,

    Firstly, please note that your passport must be valid for at least six months at the time that you enter the US.

    Secondly, please be aware that you can enter the US with a valid visa in your old passport as long as you also bring your new passport, but the US Embassy may require you to obtain a new passport before they issue the visa.

    Assuming that you renew your passport BEFORE your interview at the US Embassy, then you should still be able to complete the interview even though you have a new passport. However, you should update the Consular Officer when you do your interview, and you should also expect that this passport update may cause delays in the processing of your visa.

    I hope this helps.

    -Mike

    15 בדצמבר 2013
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?