• 29 בדצמבר 2013

    שאלה בנושא קרין קארד בבקשה

    יש לי שאלה ואשמח מאוד אם תוכל לעזור לי כדי שאוכל להתחיל את התהליך.
    אבי הוא אזרח ארה"ב ואני מעל גיל 21 (גרוש) ואני רוצה להגיש יחד עם אבי את הטופס I 130 לקבלת גרין קארד.
    הבנתי שהתור לקבלת הגרין קארד הוא כ- 5 שנים בערך.

    השאלה שלי היא האם אני יכול להתגורר בארה"ב בזמן ההמתנה לקבלת הגרין כארד תחת הקטגוריה:
    I-485, Application to Register Permanent Residence or Adjust Status
    ?
    או דרך
    Consular Processing?

    תשובתך תעזור לי המון.
    והמון תודה,
    אבנר.

    29 בדצמבר 2013
  • 30 בדצמבר 2013

    שאלה בנושא קרין קארד בבקשה

    Hi Avner,

    Thank you for your message. To answer your question, unfortunately submitting an I-130 does not grant any immediate immigration benefit. Therefore, you cannot stay in the US while your I-130 is pending unless you find a separate legal pathway to do so (e.g. work visa, student visa, etc.).

    I hope this helps and that all is well.

    -Mike

    30 בדצמבר 2013
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?