• 25 בפברואר 2014

    הבהרה בעניין איסור כניסה

    מייקל שלום, רציתי להבהיר איתך את עניין איסור הכניסה. אתה אומר שהעונש על שהייה מעבר לזמן הויזה הוא 3 שנים למי ששהה פחות משנה ו 10 שנים למי ששהה יותר משנה. השאלה היא ממתי מתחילים לספור את השנים הללו? מהיציאה האחרונה מארה'ב או מבקשת קבלת הויזה החדשה?
    אם עברו כבר שנים רבות מהפעם האחרונה שביקרתי בארה'ב (לפני כ 20 שנים) ולמיטב זכרוני שהיתי כחודשיים יותר מהזמן המותר, האם זה אומר שעברה כבר תקופת העונש?
    אשמח אם תוכל להבהיר זאת. תודה, חני

    25 בפברואר 2014
  • 26 בפברואר 2014

    הבהרה בעניין איסור כניסה

    Hi Shani,

    Thank you for your message. To answer your question, the clock on the 3 and 10 year bars starts counting from the moment you departed from the United States (regardless of when you next apply for a visa). Therefore, if you left the US 20 years ago, then even if the 10 year bar applied to you, it should have already finished.

    I hope this helps but please let me know if this is unclear.

    -Mike

    26 בפברואר 2014
    • 26 בפברואר 2014

      הבהרה בעניין איסור כניסה

      תודה! כן ברור מאוד ואפילו מרגיע

      26 בפברואר 2014
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?