• 20 באפריל 2015

    ויזת j1

    שלום רב.
    אני נמצאת כרגע בארה״ב תחת ויזה j1.
    אני עוזבת את התכנית שאיתה אני עובדת ועומדים לבטל לי את הויזה.
    הבנתי שיש אפשרות להשאר 30 ימים באופן חוקי בארה״ב לאחר תום התכנית.
    השאלה האם זה עדיין רלוונטי במידה ואני פורשת מהתכנית.
    ממש אשמח אם אקבל תשובה בהקדם.
    תודה רבה!

    20 באפריל 2015
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?