• 10 במאי 2015

    כניסה מחדש לארהב

    בין השנים 2006-2010 הייתי בארהב ושהיתי לא חוקי שלוש וחצי שנים תפס אותי שוטר בכביש כי היה חסר לי לוחית רישוי בקדמת הרכב.
    לקחו אותי למעצר בין 5 ימיםפ בלאס ווגאס ואז חתמתי על מסמך שנקרא voluntary departure וחזרתי לארץ בנובמבר 2010.
    היום אני נשוי טרי ואישתי נוסעת לכנס בארהב ורציתי לדעת אם יש לי סיכוי להגיע איתה

    10 במאי 2015
  • מנהל הפורום יהושע פקס, עורך דין 13 במאי 2015

    כניסה מחדש לארהב

    שלום אלעד,

    לאור הנסיבות אותן תיארת, כרגע הכניסה לארה"ב בוודאי אסורה למשך 10 שנים, לכן לא תוכל לקבל ויזה לארה"ב. יחד עם זאת ישנה אפשרות להגיש בקשה לפטור Waiver אל רשויות ההגירה לארה"ב ולבקש לאפשר ביקור בארה"ב. אני מעריך כי לאור הזמן שחלף והשינוי בנסיבות האישיות, תוכל לקבל אישור כניסה לארה"ב לאחר שתוכיח זיקה חזרה לארץ: נישואים, דירה, עבודה וכדומה. נשמח לסייע לך בהליך הגשת הערעור כנגד דחיית כניסה לארה"ב.

    בברכה,

    13 במאי 2015
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?