כניסה מחדש לארהב - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • אלעד

    נשלח ע"יאלעד 15:20, 10 במאי 2015

    בין השנים 2006-2010 הייתי בארהב ושהיתי לא חוקי שלוש וחצי שנים תפס אותי שוטר בכביש כי היה חסר לי לוחית רישוי בקדמת הרכב. לקחו אותי למעצר בין 5 ימיםפ בלאס ווגאס ואז חתמתי על מסמך שנקרא voluntary departure וחזרתי לארץ בנובמבר 2010. היום אני נשוי טרי ואישתי נוסעת לכנס בארהב ורציתי לדעת אם יש לי סיכוי להגיע איתה

    השב
  • מנהל הפורום:removed

    יהושע פקס, עורך דין,מנהל הפורום

    12:16, 13 במאי 2015

    שלום אלעד,

    לאור הנסיבות אותן תיארת, כרגע הכניסה לארה"ב בוודאי אסורה למשך 10 שנים, לכן לא תוכל לקבל ויזה לארה"ב. יחד עם זאת ישנה אפשרות להגיש בקשה לפטור Waiver אל רשויות ההגירה לארה"ב ולבקש לאפשר ביקור בארה"ב. אני מעריך כי לאור הזמן שחלף והשינוי בנסיבות האישיות, תוכל לקבל אישור כניסה לארה"ב לאחר שתוכיח זיקה חזרה לארץ: נישואים, דירה, עבודה וכדומה. נשמח לסייע לך בהליך הגשת הערעור כנגד דחיית כניסה לארה"ב.

    בברכה,

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.