אור

שאלה לגבי שהייה בהארכה שניה

אהלן חברים אני נמצא באמריקה כבר מעל שנה ואני נמצא בהארכה שנייה כבר חשוב לי לציין שעוד לא קיבלתי תשובה לגבי הארכה השנייה עדיין אבל בקשתי אותה עד ה15.1 שזה עוד שבוע מהיום שאלתי היא האם אוכל להשאר מעבר לזמן שביקשתי מבלי להשרף כל עוד לא החזירו לי תשובה?! ואם לא האם יש אפשרות לבקש עוד הארכה? בבקשה רק מי שמבין שיגיב תודה מראש.

אלכס ברוש, עו"ד

שלום אור, לא מומלץ להישאר בארה"ב מעבר למותר. זאת, כי מבחינה סטטיסטית - כמעט ואין סיכוי לקבל תשובה חיובית בבקשה שניה להארכה. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד