open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 16 בפברואר 2017

            נישואין עם אזרח אמריקאי לאחר שהות בלתי חוקית

            חזרתי לאחרונה ארצה לאחר שהות של 15 שנים בארה"ב. חייתי שם כ-10 שנים על ויזת סטודנט (הכל חוקי), אך נשארתי 5 שנים נוספות לאחר פקיעת הויזה עקב מערכת יחסים. הוא לא יכל להתחתן ועקב כך עזבתי וחזרתי ארצה. עכשיו הוא מדבר על כך שהוא יבוא ארצה, נתחתן והוא יביא אותי איתו חזרה לארה"ב. שאלתי היא מה הסיכויים שיאפשרו לי לחזור לארה"ב עקב הנישואין ועם בקשה לגרין קארד? דרך אגב, אני בת 50+. האם לגיל יש איזו השפעה? תודה

            16 בפברואר 2017
          • מנהל הפורום עו"ד אלכס ברוש 16 בפברואר 2017

            נישואין עם אזרח אמריקאי לאחר שהות בלתי חוקית

            שלום רב,

            בהנחה שהיית 5 שנים באופן לא חוקי בארה"ב, כדי שתוכלי להיכנס לארה"ב על בסיס נישואין עם אזרח אמריקאי, תצטרכי להמתין 10 שנים מיום שיצאת מארה"ב.

            בברכה,
            אלכס ברוש, עו"ד

            16 בפברואר 2017
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form