יפה

התחתנתי בארהב וחזרנו לארץ איך אפשר להמשיך את התהליך של קבלת אזרחות

התחתנתי עם בחור ישראלי אמריקאי בעל דרכון אמריקאי לפני שש שנים . חזרנו לארץ ומאז חיים פה . רציתי לדעת אם ואיך אפשר להמשיך את תהליך קבלת האזרחות דרך השגרירות בארץ.

עו"ד אלכס ברוש

שלום רב, בהתאם לחוק, יש לבצע את הליך קבלת הגרין קארד לארה"ב על בסיס נישואים לאזרח אמריקאי מחוץ לגבולות ארה"ב. לפרטים - אנא לקבוע פגישה במשרדנו. אם כבר התחלתם את ההליך בארה"ב (בניגוד לחוק) אז לא מומלץ לצאת עד להסדרת המעמד בארה"ב. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד