מוחמד בדויה

איפה כדאי לי להגיש בקשה לגרין קארד?

היי בוקר ושבוע מבורך לי ולשני ילדיי יש ויזות תייר לארה"ב . השנה אני מתכנן להגר לארה"ב - איפה כדאי לי להגיש בקשה לגרין קארד? בארץ או בארה"ב ? אשתי אמא של ילדיי בעלת אזרחות . אשמח לדעת גם עלויות וזמן הליך הבקשה .

עו"ד אלכס ברוש

שלום רב, לפי החוק, יש להגיש את הבקשה לקבלת גרין קארד על בסיס נישואין לאזרח אמריקאי, מחוץ לגבולות ארה"ב. ההליך לוקח כשנה. יש אנשים שמגישים את הבקשה לגרין קארד בארה"ב ובכך הם לוקחים סיכון מסוים - מהלך לא מומלץ. לפרטים - אנא לפנות למשרדנו. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד