בתאל אלחדיף

ביקור בארצות הברית עם גרין קארד

קיבלתי גרין קארד וגרתי בארצות הברית כשנה וחמי. חזרנו לארץ בגלל מחלה שלי אבי. עכשיו רוצה לבקר לשבוע לאחר פחות משנה של הייה בארץ. האם ינתן לי להיכנס?

עו"ד אלכס ברוש

שלום בתאל, תלוי בהרבה גורמים - מתי יצאת מארה"ב וכיו"ב. כעקרון, אם שהיית מחוץ לגבולות ארה"ב יותר משנה, אז שוללים את הגרין קארד. לפעמים, ניתן "להחיות" אותו, אם יש סיבות חזקות לשהייה כה ממושכת מחוץ לגבולות ארה"ב. צריך לבדוק כל עניין לגופו. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד