אורן

עו"ד מקומי או עו"ד ישראלי בקניית דירה בברלין?

שלום יש דירה שראיתי באינטרנט ואני שוקל לקנות בברלין האם אני צריך לשכור בברלין עו"ד מקומי אם וכאשר ארצה להתקדם בקניית הדירה או שעליי להביא איתי עו"ד מהארץ לשם?

Dr. Yuval Hen

אורן שלום, אם תשכור שירותיו של עו"ד מהארץ, עליו יהיה להכיר את התחום של רכישת נדל"ן בגרמניה. לא נראה לי שתצטרך להטיס אותו לגרמניה בשביל עסקה לרכישת דירה. ליוויתי מאות עסקאות של רכישות דירות בברלין ורק במעט מאד מקרים ביקש הלקוח את נוכחותי בברלין. לפרטים על רכישת דירה בברלין, אתה מופנה לאתר האינטרנט שלי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נדל"ן מניב בגרמניה