אבי

מחיקת רישום פלילי - עלויות וסדרי גודל של מחיר

למנהל הפורום שלום, בני לקראת גיוס לצה"ל ומבקשים ממנו אישורים לקראת הכניסה (יחידה מובחרת). עשה שטות בזמנו בכיתה י"א ואני מבקש לבדוק אפשרות למחיקת הרישום. אשמח להבין האם מדובר בפרוצדורה פשוטה ומה העלויות לכזו פעילות - הגיבוש מתחיל בעוד כחודשיים. תודה וחג שמח!

עו"ד נדב גרינוולד

אבי שלום רב, על מנת לבדוק את האפשרות למחיקת הרישום הפלילי יש לבחון את הנושא לעומק ולבחון את כל פרטי המקרה. אתה מוזמן ליצור עמי קשר בטלפון - 0508848606. חג שמח.