איתן

האם זה ישפיע בקבלה ליחידה מובחרת

שלום. בגיל 15 וחצי שיחקתי עם חבריי במחשב במשחק רשת ודיברנו בסקייפ. במהלך השיחה צחקנו דיברנו קיללנו (כתוצאה ממשחק לחימה , יריות) במהלך השיחה קיללתי את חבר שלי ואמרתי לו '' אני אהרוג אותך יחרא יבן זונה חכה אני אתפוס אותך'' וכו. כל זה במהלך המשחק כתוצאה מכך ש''ניצח אותי'' ובצחוק קיללתי ואיימתי כמו שכל נער אחר עושה. לכן, כנראה שהוא לקח זאת ממש קשה ורציני והלך למשטרה להגיש על זה תלונה. במשטרה הראו לי צילום לכך שרשמתי זאת בסקייפ , לקחו לי טביעות אצבע וצילום שלי . נראה לי שהיא אמרה שזה תיק, אם אני לא טועה. מאז לא קרה כלום אחרי שעה הלכתי הביתה וכיום אני בן 17 וחצי בדרך לגיוס יחידה מובחרת בצה''ל. האם זה ישפיע בקבלה ליחידה? או לצהל בכללי? חוץ מזה, אני לא חושב שמקרה שכזה יהווה לי בעיה, או דבר כלשהו בחיי האישיים, שכן זה כל זה היה בצחוק ושטותי מדי, ואף התנצלתי כמובן. אשמח אם תעזור לי בנושא תודה .

עו"ד נדב גרינוולד

איתן שלום, על פי המקרה שאותו תיארת ככל הנראה מדובר בתיק משטרתי סגור. מכיוון והיית קטין בעת האירוע ניתן להגיש בקשה לביטול הרישום בחלוף שלוש שנים. אתה מוזמן לפנות לייעוץ אישי בטלפון - 050-8848606